Tallers

Durant els dies del _potFest, ens agradaria molt que no només puguis gaudir del les obres que fan els cinc artistes participants si no que també puguis gaudir del fet de pintar, crear i d'experimentar algunes de les tècniques i materials que s'usen a l'art urbà i és per això que hem organitzat diferents tallers i activitats durant la setmana del Festival amb diferents artistes del panorama actual del street art I alguna que altra sorpresa amb artistes d'ara i sempre!!!!!

Tots el tallers requeriran d'inscripció gratuïta prèvia

Tots els tallers tindran diferents sessions de 45 minuts


Taller de graffiti amb l'artista Kamma Marlo

Activitats

Taller de graffiti amb l'artista Kamma Marlo, il·lustradora, dissenyadora gràfica i muralista que está omplint el món de color amb les seves obres on predomina la figures de dones i nenes amb gran fortalesa.
Apendrem a utlitzar l'esprai, combinar colors, treballant de manera harmònica i unint aquest art amb el colorisme milenari de la ceràmica japonesa!!!

Només hi faltes tu!Edat

A partir de 12 anys

Ubicació

Avinguda doctora Castells

Horari

Dissabte 1 d'abril
·De 16 a 19 h
(Torns de 45 minuts)

Taller de graffiti amb l'artista Aka Modesto

Activitats

Taller de graffiti amb AKA Modesto, artista urbà la trajectòria del qual va íntimament lligada al mapa platònic del seus moviments, repliques i intensitats.
Apendrem a combinar l'esprai amb la tècnica de l'estencil i entre tots crearem una obra on per mitjà de paraules expressarem els nostres sentiments als murs.

T'esperem!Edat

A partir de 12 anys

Ubicació

Avinguda doctora Castells

Horari

Dissabte 1 d'abril
·De 16 a 19 h
(Torns de 45 minuts)

Taller de graffiti amb l'artista Rata con Corbata

Activitats

Taller de graffiti amb Rata con Corbata, artista urbà que actualmente treballa com educador en l'àmbit artístic per compte propi dune a terme tallers i projectes mitjançant metodologies d'art participatiu i creació comunitària.
Aquest taller es proposa com una primera presa de contacte amb la creació col·lectiva. Aprendrem a pintar amb sprai a treballar en equip, creant obres úniiques i irrepetibles.

Vine i experimenta!Edat

A partir de 12 anys

Ubicació

Avinguda doctora Castells

Horari

Dissabte 1 d'abril
·De 16 a 19 h
(Torns de 45 minuts)

Taller de graffiti amb l'artista Zach Oreo amb Montana Colors

Activitats

Taller de graffiti amb Zach Oreo. Molt actiu a la moguda artística graffitera de París a finals dels 90, Zach Oreo empra diverses disciplines de l'art amb les seves creacions artístiques, que van des del dibuix, la pintura, mural, disseny gràfic, art urbà i la intervenció tèxtil. En aquesta mateixa línia a l'any 2009 crea la marca Endzlab, utilitzant una icona de les seves creacions The Badass Bear, aquest és un personatge únic que gaudeix d'una gran personalitat, és un cadell d’os amb cara de dolent i el podem trobar tant en murs delk carrer com en llenços i peces tèxtils.
Omplirem de color, art i creativitat les nostres ments i ho plasmarem a la realitat.

No t'ho perdis!Edat

A partir de 12 anys

Ubicació

Avinguda doctora Castells

Horari

Dissabte 1 d'abril
·De 16 a 19 h
(Torns de 45 minuts)

Programació


Exposició de DavidL

Activitats

David L és un pintor de Barcelona nascut el 1979. Fa 28 anys que pinta i després de passar per diferents etapes, perfeccionant el seu estil, va trobar el seu lloc parodiant personatges de la seva infància, molt populars, relacionats amb el món del cinema, el terror, del còmic, de l'art, de la música... (molt influenciat per la dècada dels 80 i 90).
Actualment la seva feina és complicada de trobar, ja que la seva major inquietud és pintar en espais abandonats, difícils de localitzar i la seva millor eina per a la difusió de les seves creacions són les xarxes socials.Ubicació

Beat Cafe I Soul
c/Doctora Castells, 36

Horari

De 27 de març al 9 d'abril

Mural col·lectiu del plenari dels Infants i adolescents de Lleida

Activitats

El Plenari dels Infants i Adolescents de la ciutat de Lleida és òrgan consultiu, participatiu i representatiu de la població infantil i adolescent de la nostra ciutat amb 25 anys de trajectòria.
Durant aquest temps s’han treballat temes molt diversos, sempre amb l’objectiu de fer sentir la veu dels infants i adolescents sobre aspectes que son del seu interès i aconseguir una millora i transformació social.
L’aportació del Plenari al festival _potFest 2023 serà el resultat d’un procés participatiu dels infants i joves que en formen part, i que integrarà un mural de grans dimensions amb un missatge positiu. La proposta està coordinada pels artistes locals Llukuter i Foxy, professionals de renom i trajectòria contrastada en aquest àmbit.Ubicació

Mur de la canalització del Riu Segre
(a l’alçada de la Passarel·la del Liceu Escolar a la banda del barri de Cappont)

Horari

Dimarts 28 de març
·De 9 a 13 hores

Vermouth musical

Activitats

Amb la col·laboració de Hoppers Lleida, un dels punts de trobada i dinamització cultural del barri de Cappont, s’organitzarà una sessió musical a càrrec del DJ Àlex Gasulla de Còsmic Records i del reconegut DJ i artista polifacètic Miqui Puig.
Música i bones vibracions!Ubicació

Rambla de Doctora Castells
(entre carrer Riu Ebre i Av. de l’Estudi General)

Horari

Dissabte 1 d'abril
·De 13 a 14:30 h

Performance artística amb Hyundai

Activitats

Intervenció artística de la mà del reconegut ninotaire Paco Ermengol i de l’artista multidisplinar Foxy.
Mitjançant diferents tècniques d’aplicació d’esprai i retolació podrem gaudir en directe de la personalització de dos automòbils cedits pel concessionari Hyundai- Control Motor Serveis Automobilístics SL. Art i creativitat en estat pur.Ubicació

Rambla de Doctora Castells
(entre carrer Riu Ebre i Av. de l’Estudi General)

Horari

Dissabte 1 d'abril
·De 12 a 15 h