De manera paral·lela a l’execució dels murals es va realitzat tot un conjunt d’activitats entorn de l’art urbà per tal que la ciutadania pogués experimentar de primera mà l’art i la cultura urbana.


Taller mural comunitari

L’artista Llukutter, a més de participar al Festival realitzant un dels murals, va realitzar un taller de graffiti comunitari que va permetre que més de 30 persones poguessin conformar un mural col·lectiu per mitjà de l’ús de pintura i estèncils.

Aquí tenim l'obra finalitzada, així com part del procés d'execució, explicada pel seu autor:
'Homenatge a la musica i els musics que han sonat i sonaran a l'interior d'aquests dos mítics locals de la zona dels vins com son el Trivial i la Gresca. Fent que gairebé 40 persones hagin agafat un pinzell per participar-hi ja sigui una hora, una tarda sencera o dies, tots han aportat el seu granet de sorra per crear aquest mural de gran format amb Dio, Rosendo, Metallica, Freddie Mercury, Ramones, Aretha Franklin, Amy Winehouse i Sergi Lopez de la Pegatina com a protagonistes.'

Taller al l'escola Cervantes

L’artista Txus Montejano va realitzar un taller de pintura mural amb els alumnes de l’escola Cervantes de Lleida ubicada al Centre Històric. Durant la jornada del taller, els nens i nenes van poder gaudir de la possibilitat de conèixer diferents tècniques artístiques i van plasmar el resultat en un mur de l’escola.

Exposició Endins

Exposició col·lectiva dels artistes participants al Lleida _potFest 2021 Malakkai, Elisa Capdevila, Llukutter, Lidia Cao i Belin, conjuntament amb l'artista Lily Brick, on es va poder gaudir de primera mà de les seves obres més personals.

Taula rodona

El darrer dissabte del Festival vam gaudir a la Galeria Espai Cavallers d'una taula rodona entorn del graffiti i l'street art amb els artistes Zosen Bandido i Belin conjuntament amb Mar López-Pinto, directora del Festival Gargar i en Marc Mascort i Boix, cap de Cultura de l'empresa Montana Colors moderada per Pilar Bosch de la plataforma cultural Ilerdam Videas.


YouTube video

Taller de graffiti

El darrer dissabte a la tarda va ser dia de taller! De la mà de Montana Colors i l'artista Zosen Bandido vam poder apropar els esprais a tothom.

Taller mural efímer

Taller mural efímer realitzat amb guix sobre un mur del Centre Històric seguint les indicacions de l’artista Foxy en la recerca de noves expressions creatives.